+31 (0)45 7111583 Dalderhaag 11 6136 KM Sittard
Ervaring
16 jaar ervaring
Normec gecertificeerd
Voor asbestsanering
Neem contact op

Asbestsanering

Asbestsanering

Woning van voor 1994? Grote kans dat er nog asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Ga je verbouwen of slopen dan is het verstandig om asbest te laten inventariseren door een gecertificeerd bedrijf. Indien dit een gevaar oplevert voor de omgeving, dient het asbest deskundig verwijderd te worden. Binnen 3 stappen een asbestveilige omgeving? Dat kan!

Inventarisatie
Er zijn ruim 3.000 verschillende asbesthoudende materialen, het herkennen van materialen die asbest bevatten is werk voor specialisten. De asbestinventarisatie en analyse van de genomen monsters worden beide door een onafhankelijk bureau uitgevoerd.

Rapport
De analyseresultaten van de asbestinventarisatie worden verzameld in een rapport. Het rapport geeft exact weer waar welke asbesthouden toepassingen zijn verwerkt. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes en bespreken vervolgens samen de asbestsanering door.

Sanering
Wij zorgen voor een veilige en grondige verwijdering van alle gevaarlijke materialen. Indien noodzakelijk of gewenst voeren wij tevens bijkomende sloop of montagewerkzaamheden uit. Vanzelfsprekend houden wij rekening met omwonenden en de omgeving waarin wij werken.